Hvem vi er

Domene: refleksland.no
Firma: Refleksland AS
Kontakt: henriette@refleksland.no

Registrering

Når en kunde registrerer en bruker på nettsiden, vil vi lagre informasjonen som blir gitt. IP-adresse og nettleser kan også bli lagret, som et steg mot å forhindre spam. Ditt passord blir selvsagt sensurert når det lagres i databasen.

Kontaktskjema

Når du sender inn et kontaktskjema, vil vi lagre dine oppgitte opplysninger, samt. informasjonen du oppga under registrering, i et ordrepanel på nettsiden. Vi mottar også en e-post notifikasjon med de samme opplysningene.

Filopplasting

Hvis du laster opp filer til nettsiden, ber vi om at du unngår å laste opp filer med lokasjonsdata. Likevel blir kun filer du laster opp brukt internt og etter behov for å produsere artiklene som blir bestilt.

Informasjonskapsler

Hvis du besøker påloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og kastes når du lukker nettleseren din.

Når du logger deg på, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjon og valg av skjermvisning. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i et år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen fortsette i to uker. Hvis du logger deg av kontoen din, blir påloggingsinformasjonskapslene fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer ganske enkelt innlegg -ID -en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Hvem vi deler data med

Hvis du ber om en passord-endring, vil IP-adressen din bli inkludert i e-posten du får tilsendt.

Hvor lenge vi oppbevarer data

For brukere som registrerer seg på vårt nettsted (hvis noen), lagrer vi den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettigheter over egne data

Hvis du har en konto på dette nettstedet, og/eller har sendt inn et kontaktskjema, kan du be om å få tilsendt personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender dine data

Alle registreringer, kommentarer og innsendte kontaktskjema kan sjekkes gjennom en automatisk søppeldetekteringstjeneste.

Innlogging

Logg inn med din e-post og passord.